Huren

Huren bij ENTER? Lees hier alles wat je moet weten.  

Huren bij ENTER.

Samen met onze community hebben we een droom waargemaakt: betaalbare werkplekken voor creatieve startende ondernemers in Tilburg. Deze werkplekken kan er voor iedereen anders uit zien; een werkplaats, werkruimte, opslagruimte, bureau of een combinatie hiervan. Samen met de ondernemers die deel uitmaken van ENTER bouwen we aan een community waarin iedereen elkaar kan versterken. Da’s toch tof of nie? 

Niet op zoek naar een vaste locatie?

Zie hier onze vergaderruimtes of connect op een andere manier!

Creativiteit

Een energie boost om de creatieve bovenkamer aan te wakkeren.

Vrijheid

Een ongedwongen sfeer zodat je alles uit jezelf kan halen.

Community

Een gezellige leeromgeving waar keihard wordt gewerkt.

Voordelen

Flexibele contracten

Bij ENTER hanteren wij geen 5 jaar contracten maar werken met één jaarcontracten. Liever nog een korter contract voor een tijdelijke opdracht, ook dat kan geregeld worden.

De vierkante meters die jij echt nodig hebt

Bij ENTER huur je alleen de vierkante meters die jij echt nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Harder aan het groeien dan verwacht dan kun (tijdelijk) opschalen in je vierkante meters, wel natuurlijk zolang er vrije meters zijn. 

Services

Bij ENTER hoef jij je als ondernemer niet druk te maken over allerlei randzaken rondom je bedrijf, internet geregeld, GWL geen probleem, plek om een afspraak te ontvangen? Genoeg!

Ondernemers om je heen

Niets vervelender dan met een probleem of idee zitten en dat niet kunnen delen. Bij ENTER heb je genoeg andere ondernemers die wel even mee willen denken of je verder kunnen hypen over je idee! Een oneindige brainstorm kunnen we het wel noemen.


Betaalbare ruimtes

Het streven van ENTER is om de werkruimtes zo betaalbaar mogelijk te houden zodat jij verder kunt investeren in je bedrijf.

Koffie

Voor een ondernemer is koffie natuurlijk de brandstof van een goede werkdag. Daarom zit de koffie in de huur bij ENTER. Maar is het al tijd voor een ander drankje dan is er vast wel iemand die zin heeft om te borrelen. De biertjes staan koud in de bar!

Nog vragen?

Klaar om aan te melden?

Ben jij een ondernemer met bordenvol creativiteit en wil je meer informatie over een ruimte huren bij ENTER? Vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!