Connect

Op een andere manier meebouwen aan de ENTER community? Kei gezellig!

De ENTER community

Bij ENTER vinden we heel leuk om op verschillende creatieve manieren aan een netwerk te bouwen. Dit kan bij ons door in te schrijven op onze nieuwsbrief, events bij te wonen, kennis te delen en misschien heb je zelf ook een super tof creatief idee om onderdeel te worden van onze community. 

We vinden namelijk dat iedere ondernemer een inspirerende plek verdient waar passies samenkomen en krachten worden gebundeld. Ook als je geen huurder bent. netwerkborrels, vrijdagmiddagborrels, korting of toegang tot seminars en workshops.

Nieuwsbrief

Door in te schrijven op onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwtjes binnen en buiten ENTER. Ook vragen we creatieve input over de plannen van ENTER. Daarnaast ben je de eerste die te horen krijgt wanneer er events plaats vinden.

Events

Wij geloven dat events de perfecte plekken zijn voor nieuwe kansen, energie en groei. Daarom organiseren we bij ENTER netwerkborrels, seminairs, workshops en natuurlijk vrijdagmiddagborrels. Kom dus ook eens een kijkje nemen! Schrijf je in op de nieuwsbrief om te checken wanneer je bij zo’n evenement kan aansluiten. Voor vragen kun je contact opnemen met Ruud.

Niels
NielsLets do goods
Lees verder
“Ruud en Raf, de bouwers, zijn voor nu vooral nog de sfeer. Dat is altijd gezellig.

Kan me voorstellen dat als er meer mensen bijkomen, ENTER nog meer gaat bruisen. Daar heb ik nog steeds de volste vertrouwen in.”
Tom
TomDreadlabs
Lees verder
“Hoe drukker het gaat worden, hoe hechtere banden ik hoop op te bouwen met andere ondernemers. Niet per se op zakelijk gebied, trouwens.”
Previous
Next

Leuk dat je er bent :)

Lees hier alles wat je moet weten over onze community en sluit je aan!